Referenties

Horeca België

Sinds maart 2018 verzorg ik het Social Media Management en de Content Writing van Horeca België.  Had ik voordien al wat content geschreven voor verschillende klanten in opdracht van het moeder-bedrijf van Yasmine Online Services, dan is Horeca België wel mijn eerste klant waarvan ik zelfstandig de diensten beheer. 

Horeca België helpt de Belgische horeca door hen enerzijds een gratis vitrine te bieden naar de consumenten toe, en anderzijds door hen via een online horeca beurs in contact te brengen met horecaleveranciers en via de webshop met exclusieve producten en diensten. Daarnaast helpt Horeca België ook de horecamedewerkers met tips, tricks en interessante voordelen die hen het leven rooskleuriger maken. Omdat Tom Wuyts, de CEO van Horeca België op zoek was naar een communicatiemanager koos hij voor het YOS Pro+ Pack; een combinatie van een dagelijks Social Media Management en Content Writing.

Horeca Agency

Sinds januari 2019 verzorg ik het Social Media Management en de Content Writing van Horeca Agency .  Voor Ashley Vandervondelen is er niets mooier dan je passie en ervaringen te delen met anderen, op voorwaarde dat je er allebei beter van wordt. Iedereen heeft nood aan een betrouwbare bondgenoot, iemand die betrokken is doch oplossingsgericht kan denken en praktische tools kan aanreiken. Ashley en haar partners helpen je stapsgewijs groeien door de juiste beslissingen te nemen in de juiste volgorde die leiden naar jouw échte horecadroom.  Omdat Ashley  op zoek was naar een communicatiemanager koos ze voor het YOS Pro+ Pack; een combinatie van een dagelijks Social Media Management en Content Writing.  Vind op Sociale Media de tips en tricks van Ashley via #happyhoreca.

De Schalk

Sinds eind april 2017 brengen V-ke en Philippe samen met het topteam in hun bistro-restaurant u zowel bij lunch als bij diner de Frans-Belgische keuken van A tot Z. Maar u kan in De Schalk ook genieten van een lekkere pannenkoek, wafel of ijsje zowel binnen als op het grote zomerterras!

Sinds oktober 2018 verzorg ik de Online Marketing van De Schalk. De aanleiding was de Spektakel-Musical 40-45 die doorgaat in een Pop-Up Theater van Studio 100 gelegen op een honderdtal meter van de zaak. Dit spektakel gaat zowat 500.000 bezoekers aantrekken en Philippe en V-ke willen daar een graantje van meepikken. Bij de aanvraag was Philippe heel duidelijk; gestructureerde en intensieve communicatie om zo zowel op de sociale mediakanalen als de zoekmotoren goed te scoren. Hij koos dan ook voor het YOS Pro Pack; een combinatie van een intensief Social Media Management en Content Writing.

Bagel Corner

Bagel Corner onderscheidt zich als de specialist van de #bagel in Frankrijk en België. Bagel Corner heeft als doel een aanbod aan te bieden voor alle momenten van de dag. Een bijzonder uitgebreide keuze aan bagels, maar ook desserts en seizoensgebonden producten: soepen in de winter en salades in de zomer.

Bagel Corner heeft als franchisegever in de niche van kwalitatieve fastfood op dit ogenblik 39 restaurants die samen jaarlijks zowat 1.500.000 bagels verkopen. Ik ben sinds oktober 2018 aangesteld om het Social Media Management van zowel de Belgische zetel als alle Belgische restaurants te verzorgen. Op vandaag is dit Bagel Corner - Trèves in Elsene en Bagel Corner Liège - Saint-Paul in Luik.  Maar de ambitie is 35 restaurants tegen 2023 in België. Er is gekozen voor het YOS Light Pack;  een combinatie van beperkt Social Media Management met tweetalige Content Writing.

{accolade

{accolade is hét adres als u op zoek bent naar lekkere, gezonde en duurzame cateringmodules die gemakkelijk kunnen gecombineerd worden tot een bestelling op maat voor de lunch, lunch-receptie, receptie, cocktail, avondmaaltijd of het onthaal van uw vergadering, meeting, seminarie, conferentie, congres, bedrijfsfeest,... of voor bij u thuis.

{accolade niet zomaar nog een traiteur in Brussel. Het is het resultaat van een samenwerking van startups die een professionele keuken en een webplatform delen.  

{accolade heeft ook sociale doelstellingen; iedere EURO die u besteedt bij {accolade is dankzij het getrouwheidsprogramma een lichtpunt voor een goed doel of een duurzame organisatie.

Het bestellen van belegde broodjes, lunches, tapas, dessertjes, drankenbuffetten of warme maaltijden zonder bediening, gebeurt via de drietalige webwinkel  ontwikkeld en beheerd in een B2B E-Commerce Catering Program door ERA, het moederbedrijf van Yasmine Online Services.  Was ik al betrokken als Brand Ambassador sinds halfweg oktober verzorg ik ook het Social Media Management en Content Writing in een YOS Pro Pack

Beccaria

De expertise van Beccaria ligt in het creëren en het verpakken van gespecialiseerde gebakjes en koekjes met ingrediënten die essentieel zijn voor een succesvol glutenvrij en lactosevrij assortiment. 

Beccaria produceert traditionele producten. Maar biedt ook nieuwe interpretaties van de klassiekers. Oprichter Peter blijft zoeken naar manieren om de kwaliteit en smaak te verbeteren. Of om de samenstelling van de producten te optimaliseren met nieuwe technologieën. Op die manier kan er worden ingespeeld op nieuwe trends en op de nodige veranderingen in de markt. Sinds kort heeft Beccaria ook individuele glutenvrije en lactosevrije koekjes in het assortiment. Dus, ideaal voor de horeca. Peter Steve, de CEO van Beccaria heeft gekozen voor het YOS Starter Pack;  een combinatie van Social Media Management met Content Writing.

Gasthof De Zevensterre

Sinds drie decennia staat Gasthof De Zevensterre in Laarne bekend als een gemoedelijke sfeervolle feestlocatie met een eigentijdse catering. Je kan er terecht voor zowel een klassiek huwelijksfeest als voor een hippe Wedding Party. Of voor een gezellige babyborrel, kindvriendelijk communie- of lentefeest, verrassende verjaardagsparty of een romantische huwelijksverjaardag. Deze sfeervolle feesten zijn slechts een greep uit wat mogelijk is in Gasthof De Zevensterre. Af en toe worden er ook eigen activiteiten georganiseerd. Dominique ken ik via Horeca België. Toen hij eind augustus winnaar werd van een winactie en kon genieten van een gratis YOS Campagne, koos hij ervoor om de samenwerking verder te zetten. Omdat Dominique zelf ook heel bedreven is op Social Media, koos hij voor een YOS Extra Light Pack. Deze formule met beperkt Social Media Management in combinatie met berichten die Dominique zelf nog plaatst en deelt, volstaat ruimschoots om Gasthof De Zevensterre op Social Media in de kijker te zetten.  

Bistro 't Gerecht

Gedurende zowat 30 jaar werd Het Gerechtshof uitgebaat als restaurant ‘Doffenhof’. Ook een zevental jaar door Philippe van der Byl. Maar in de zomer van 2006 veranderde hij het concept van klassiek restaurant naar Bistro ‘t Gerecht.

In ‘t Gerecht voelt jong en minder-jong zich thuis. De unieke sfeer dwingt er veel bewondering af, want in het verrassende interieur werd heel verfijnd oude met nieuwe elementen gecombineerd.

Om de heropening na een opknapbeurt van het interieur eind juni 2018 in de kijker te zetten, werd ik ingehuurd voor een YOS Campagne Pack gericht op het pimpen van de Facebookpagina, een Social Media Winactie en Content Writing.

 

Oud Eikenhof

Oud Eikenhof is een landelijk gelegen en toch gemakkelijk bereikbare brasserie in Olsene. Het interieur van Brasserie Oud Eikenhof is rustiek opgevat en straalt een warm, gezellig en huiselijk karakter uit. De gelagzaal biedt plaats voor 60 gasten, maar er is ook een aparte ruimte voor het organiseren van een groepsmaaltijd of een zakelijke meeting. 

In de keuken staat de jonge gedreven zaakvoerder en chef Bryan Giele. Hij staat garant voor vernieuwende en unieke creatieve gerechten. Maar ook de brasserie-klassiekers kwalitatieve, verse en seizoensgebonden producten staan in Brasserie Oud Eikenhof op het menu. Enkele maanden na de opstart van het restaurant werd ik gecontacteerd omdat Bryan vooral nood had aan Content Writing  voor de website en een extra boost met een Social Media Winactie. Een YOS Campagne Pack bleek hierbij te volstaan. 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dominique Valcke (dinsdag, 30 oktober 2018 15:42)

    Yasmine is super gedreven en haalt echt alles uit de kast om haar klanten te laten scoren op social media. Dit doet ze op een heel relaxte doch professionele manier. Sinds we met haar in zee gingen, voelen we dat onze social media (her)leeft!

  • #2

    Tom Wuyts (zondag, 20 januari 2019 13:18)

    Al bijna 1 jaar is Yasmine de online spreekbuis van Horeca België. Ze verwoordt en verbeeldt niet enkel op een opmerkelijke manier mijn ideeën, ze brengt er ook permanent nieuwe aan om de missie van Horeca België waar te maken. Yasmine is ook steeds in de weer om te helpen waar het kan. Een echt toppertje dus, dat ik het liefst voor mij alleen wil houden, mocht dit mogelijk zijn.