Content Writing

Content Writing – of het schrijven van informatieve artikels – maakt deel uit van Content Marketing.

 

Met Content Marketing maakt u klanten door het helpen van uw prospects. En helpen doet u door uw kennis in uw vakgebied te delen. Om die manier waarderen de prospects u en belonen u daarvoor door klant te worden.

Content Writing moet u laten schrijven

Content moet u laten schrijven omdat u té gedreven bent door verkoop. U weet ook teveel over uw producten of diensten. En u heeft dan ook steeds de neiging de informatie van hoe goed uw producten wel zijn door de strot van uw prospects te willen duwen, en die dan … afhaken.

 

Content Marketing draait net om het tegenovergestelde. Geen push, wel pull. Want uw prospects zoeken naar antwoorden op hun vragen, problemen of behoeftes. Je moet er alleen voor te zorgen ze bij u terechtkomen.

Dit kan dankzij het optimaliseren van uw webpagina voor zoekmachines (SEO) en/of via Social Media Marketing.

 

In de blogartikels op uw website biedt u een afdoend antwoord. Helder en volledig. En via interne links geeft u ook nog andere interessante en gerelateerde content. Dit is ook nog eens goed voor het bouncepercentage.

Dit kan ik voor u doen

Ik schrijf een zoekmachine-geoptimaliseerd artikel aan de hand van het gewenste thema, de informatie op uw website, en randinformatie en foto's die u extra aanlevert.   

 

Ik let niet alleen op lengte van de tekst, tik- en spelfouten, maar kijk ook door de bril van de lezer. Door een structuur aan te brengen en uw teksten wat om te gooien, zorg ik ervoor dat het artikel spannend blijft voor de lezer. En dit indien nodig met het scheiden van hoofd- en bijzaken. Of door de teksten aan te passen naar het taalniveau van de lezer. 

Leercentrum

Heeft u al een pagina op Facebook, een account op Twitter en/of LinkedIn? Schrijft u al regelmatig een blogartikel? Maar lukt u net niet om uw volgers te boeien met uw berichten en verhalen?  En wilt u daarom wel meer tips en tricks om u hierin te perfectioneren en beter te scoren?

Word dan lid van mijn Facebookgroep

Huidige klanten