Social Media Management

Het gebruik van Social Media is ook voor u een waardevolle toevoeging in het promoten van uw zaak of bedrijf.

 

Social Media biedt u een enorm platform om met uw doelgroep in contact te komen.  Het zorgt voor meer naamsbekendheid en Social Media Signals hebben een grote invloed op de ranking van uw website in Google. 

 

En als u daar zelf geen tijd voor heeft, niet de kennis of vaardigheden, kunt u een specialiste in huis halen.

 

Content Writing

Met Content Marketing maakt u klanten door het helpen van uw prospects.  Helpen doet u door uw kennis in uw vakgebied te delen. Op die manier waarderen uw prospects u en belonen u daarvoor door klant te worden.

 

Content moet u laten schrijven omdat u té gedreven bent door verkoop. U weet ook teveel over uw producten of diensten. En u heeft dan ook steeds de neiging de informatie van hoe goed uw producten wel zijn door de strot van uw prospects te willen duwen, en die dan … afhaken.

 


Website Building

Als het gaat om online tools voor het bouwen van een website, zijn er heel wat mogelijkheden en aanbieders om het zelf te doen.

En al beweren de diverse aanbieders van die (gratis) softwarepakketten dat het een fluitje van een cent is om een eigen website te bouwen, het vraagt echt toch heel wat werk en ervaring opdat uw website er ook professioneel zou uitzien. 

 

En is de domeinnaam en de hosting dan meestal wel inbegrepen in die pakketten, dan stel je zeker nog  heel wat vragen. Wat mag en/of moet er op mijn? Wie kan me helpen met het schrijven of verbeteren van de teksten? Hoe vinden de consumenten mijn website op wereldwijde Net?