Horeca Webzine

Meertalig online magazine

Horeca Webzine is een sterk groeiend meertalig online magazine voor iedereen die houdt van de horeca, lekker eten en drinken; zowel horeca-uitbaters, leveranciers, medewerkers als de consument. 

 

Horeca Webzine is enkel actief op de sociale mediakanalen Facebook, Instagram en Twitter. 

 

De medewerkers van Horeca Webzine zijn ervaringsdeskundigen, zowel op het vlak van horeca, lekker eten en drinken, als van social media. 

Facebook

Horeca Webzine is vooral via Facebook heel actief. In welgeteld 1 maand bereikte de Facebookpagina meer dan 2.000 likes.  In de verschillende themagroepen worden de leden heel frequent op de hoogte worden gehouden met het laatste nieuws en tips van de Media Partners.  

 

De leden in de Communities kunnen volgens enkele duidelijke groepsregels ook berichten posten en deelnemen aan de gesprekken; wat ook gebeurd. 

 

De actieve Community Managers en Moderators zorgen voor de goede interactie.

Instagram

Horeca Webzine is ook actief via Instagram. Via dit Social Media-kanaal regrammen of reposten we alle posten met de hashtags #welovehoreca en/of #horecawebzine.

 

De leukste en uiteraard alle posts van de partners worden ook opgenomen in de highlights. 

Twitter

Horeca Webzine is ook actief via Twitter. Via dit Social Media-kanaal retweeten we alle tweets met de hashtags #welovehoreca en/of #horecawebzine.

De leukste en uiteraard alle tweets van de partners krijgen een plaatsje bij de Bookmarks. 

Partners

Vooruitziende bedrijven en horecazaken die zich willen profileren kunnen partner worden.  We onderscheiden Premium Partners en Media Partners

Premium Partners

Als Premium Partner geniet je gedurende het gehele opstartjaar van een ongeziene zichtbaarheid van je bedrijf, merk of zaak op Facebook, Instagram en Twitter, en dit voor een bijzonder lage prijs.

Media Partner

Een Media Partner is

  • een online dag- of weekblad; 
  • die Horeca Webzine de toestemming geeft om minstens 1/3 van de horeca-gerelateerde artikels en daarbij horende foto's te mogen overnemen
  • in een notitie op Facebook 
  • onder voorbehoud van het linken naar de rest van het artikel naar het origineel artikel, 
  • en het vermelden van de bronnen.
  • Het logo van het dagblad- of weekblad zal vermeld worden in de notitie als