22. januari 2019
Een Facebookpagina of Instagramaccount heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat gaan we posten? Heb ik wel genoeg content om in beeld te blijven? Voor de doelgroep relevant zijn én blijven kan knap lastig zijn. Graag help ik je een handje met deze 5 tips voor Social Media Content.
29. oktober 2018
Mond-aan-mond-reclame werkt! Echt waar! Maar, het ontstaat niet vanzelf. En als u niet op duurzame klantenrelaties focust, kan het zich zelfs tegen u keren. Deze checklist helpt u duurzame klantrelaties te bouwen.

19. oktober 2018
Het gebruik van Social Media is ook voor u een waardevolle toevoeging in het promoten van uw zaak of bedrijf. Het zorgt voor klantenbinding, naamsbekendheid en betere posities in Google.
18. oktober 2018
Vaak is marketing toch wel het laatste waar je je druk over maakt in een horecazaak. Het gaat om gastvrijheid, een goede keuken en een fantastische beleving. Dit is voorwaarde 1 wil je überhaupt bestaansrecht hebben. Operationeel moet alles kloppen. Als gasten in je zaak een waanzinnige ervaring hebben, dan bevelen ze je vanzelf aan bij vrienden, familie en kennissen. Mond-aan-mondreclame is de allerbeste vorm van reclame.